





BELL SCHEDULE

7:30AM – 8:20 AM (Morning pledges) (50 mins.)	
8:25AM - 9:15AM	(50 mins.)
9:20AM – 10:10AM (3 minute announcements/attendance)	(50 mins)
10:15AM – 11:05AM	(50 mins.)
Advisory	Clubs
<u>"A"/1st Lunch</u> 11:05AM – 11:55AM	(50 mins.)
Class 12:00PM – 12:55PM	(55 mins.)
Class 11:10AM – 12:05PM	(55 mins.)
<u>"B"/2nd Lunch</u> 12:05PM – 12:55PM	(50 mins.)
1:00PM - 1:50PM	(50 mins.)
1:55PM - 2:45PM	(50 mins.)
	(Morning pledges) 8:25AM – 9:15AM 9:20AM – 10:10AM (3 minute announcements/attendance) 10:15AM – 11:05AM Advisory "A"/1 st Lunch 11:05AM – 11:55AM Class 12:00PM – 12:55PM Class 11:10AM – 12:05PM "B"/2 nd Lunch 12:05PM – 12:55PM 12:05PM – 12:55PM

"A"/1ST LUNCH		"B"/2ND LUNCH	
Art	Computer Science	Ag/Welding	Band, Choir, Orchestra
English	World Languages	Athletics	Theater, Dance
Journalism	Speech/Debate	Business including Co-Op	Health
Math	5 th Period Tech Ed Center	Social Studies	Science
	Student Leadership	Dance	
If you have 5 th period in these locations. Go to lunch first and then to class.		If you have 5 th period in these locations. Go to 5 th period class first and then to lunch.	